Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

Domain Καταχώρηση

Η DataCube κατοχυρώνει για σας ονόματα χώρου με κατάληξη .com, .gr, .net, .org, .biz, .eu, .info ή όποιο άλλο από τα διαθέσιμα domain επιθυμείτε. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε το δικό σας όνομα χώρου ή εάν χρειαστεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Η ομάδα των ειδικών μας είναι σε ετοιμότητα να προσφέρει καλές συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να έχετε σχετικά με το domain ή με τη φιλοξενία.

Προσφέρουμε ότι χρειάζεται για να αποκτήσετε μια on-line παρουσία. Όταν επιλέγετε DataCube επιλέγετε την ποιότητα, την εμπειρία και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στην DataCube προσεγγίζουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και με γνώμονα την αξιοπιστία, τις καλές τιμές και την τεχνογνωσία παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας γίνεται σε επιλεγμένα σύγχρονα και αξιόπιστα data center τα οποία υποστηρίζονται από ένα ταχύτατο δίκτυο οπτικών ινών και όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό. Οι συνεργάτες μας προσφέρουν ασυναγώνιστες εγγυήσεις uptime και υποστήριξη 24/7. Αυτά σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας παρέχουν άριστο επίπεδο υπηρεσιών, αξιοπιστία και ασφάλεια. Ως πελάτης μας μπορείτε να είστε ήσυχος ότι το web site σας θα παίζει συνεχώς απρόσκοπτα στον παγκόσμιο ιστό και η υποστήριξη που θα έχετε θα είναι κορυφαία.

 

Πληροφορίες

 

Τι είναι το Web Hosting;

Web hosting είναι η υπηρεσία που θα οδηγήσει το Website στο διαδίκτυο. Είναι ένα από τα τρία στοιχεία που απαιτούνται για να καθοριστείτε στο Διαδίκτυο: ένα domain name, μια ιστοσελίδα και τέλος η δημοσίευση αυτής.
Το domain name είναι η διεύθυνση για να σας βρουν, η ιστοσελίδα είναι αυτό που βλέπουν οι επισκέπτες και η δημοσίευση (Φιλοξενία), κάνει την ιστοσελίδα σας κομμάτι του διαδικτύου. Πιο απλά, web hosting είναι μία online υπηρεσία αποθήκευσης για οποιοδήποτε περιεχόμενο που εμφανίζεται ή έχει πρόσβαση μέσα από την ιστοσελίδα σας. Κοινά παραδείγματα περιλαμβάνουν πληροφορίες, εικόνες, βίντεο.

 

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top