Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

Κατασκευή Flash Ιστοσελίδων

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με μια ιστοσελίδα άκρως εντυπωσιακή, με κίνηση και με αλληλεπίδραση μέσω των flash εφαρμογών.

H νέα διάσταση που έδωσε η Adobe Flash στο Web Design ήταν και η επανάσταση στο χώρο του Internet. Έδωσε την δυνατότητα να χρήσιμοποιούνται όμορφα γραφικα, αναπαραγωγή μουσικής και video.

Η τεχνολογία Flash δεν περιορίστηκε στα παραπάνω πλεονεκτήματα, έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν ιστοσελίδες που να πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις σε εμφάνιση.

Το flash site σχεδιάζεται βάσει δεδομένων σχεδίων που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας, γι αυτό και το περιεχόμενό τους ενδέχεται να διαφέρει από σχέδιο σε σχέδιο.

Ένα flash site ενδεικτικά περιλαμβάνει:

 • Σελίδα εταιρικής παρουσίασης
 • Σελίδα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών
 • Σελίδα επικοινωνίας
 • Κατηγοριοποίηση
 • Newsletter πεδίο για εγγραφή πελατών
 • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24ωρο

Στη DataCube δίνουμε τη δυνατότητα στο χρήστη να ανανεώνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του χωρίς να είναι ιδιαίτερος γνώστης και παράλληλα να διατηρεί το ιδιόμορφο design που ο ίδιος επέλεξε. Το Flash WebSite διαθέτει μια συγκεκριμένη περιοχή διαχείρισης (administrator interface) μέσω του οποίου ο χρήστης-διαχειριστής μπορεί να αλλάξει, να διαγράψει ή να προσθέσει περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του.

 

Πληροφορίες

H ιστορία του flash

 • Πριν μερικά χρόνια σύνηθες στην δημιουργια site ήταν η κατασκευή ενός intro με τεχνολογία flash, δηλαδή με κινούμενα γραφικά και φωτογραφίες. Ήταν τότε που η τεχνολογία flash ήταν ακόμη νέα και εντυπωσιαζόταν ο επισκέπτης από την κίνηση. Για αυτό το λόγω πολλοί web designers υιοθετούσαν το flash για κατασκευή εισαγωγής ή ακόμη και πλήρες flash για την δημιουργια site.

To παρόν και τα προβλήματα του flash

Εάν σήμερα ακολουθήσουμε την παραπάνω – προ δεκαετίας - σχεδιαστική τάση για την δημιουργία site θα έχουμε τις εξής συνέπειες:

 • Φτωχά αποτελέσματα για το site στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης και ιδίως του Google της οποίας τα robots δεν είναι συμβατά και δεν μπόρουν να διαβάσουν ελληνικό κείμενο και λέξεις μέσα στο flash.
 • Χαμηλή απόδοση του διαφημιστικού μηνύματος που περιλαμβάνεται στο intro του site, αφού πλέον η πλειοψηφία των επισκεπτών επιλέγει παράκαμψη εισαγωγής.
 • Λανθασμένη αντίληψη από κάποιος επισκέπτες που είτε δεν έχουν εγκαταστημένο το flash ή δεν έχουν την συγκεκριμένη έκδοση ότι το site έχει τενχικό πρόβλημα.
 • Χαμηλή ταχύτητα «κατεβάσματος» των σελίδων σε περίπτωση που το flash είναι μεγάλο αρχείο στο site.

Δημιουργία site και σωστή χρήση του flash

Η κακή ή αλόγιστη χρήση του flash δεν σημαίνει και μή χρήση του. Εννοείται πως το flash μπορέι να αποτελέσει βασικός παράγοντας ώστε το site να γίνει εντυπωσιακό, αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά σαν τεχνολογία στην δημιουργία site: Μερική χρήση του flash στην κεντρική ή σε επιλεγμένες σελίδες που στην γλώσσα του web design λέγεται incorporated flash. Κατά αυτόν τον τρόπο δεν αποκλείουμε την τεχνολογία flash στην δημιουργία site αλλά την χρησιμοποιούμε προς όφελος της εύκολης και γρήγορης πλοήγησης του επισκέπτη. Άλλωστε ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό αποτέλεσμα στην δημιουργία site δεν εξαρτάται μόνο από την χρήση του flash αλλά και από πολλούς άλλους σχεδιαστικούς παράγοντες όπως το layout, οι φωτογραφίες, τα χρώματα, το logo, τα γραφιστικά εφέ.

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top