Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
 

 

Προσφορά για λειτουργία Soft1 στο Cloud

(Κωδικός: SW0002)

Η SoftOne είναι η πρωτοπόρος εταιρία business λογισμικού στην Ελλάδα που διαθέτει τις εφαρμογές της για λειτουργία στο cloud και προσφέρει τη δυνατότητα για ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις λειτουργίας με οικονομία, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Με αφορμή την επικείμενη λήξη τη συνδρομής σας και εκτιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο λογισμικό Soft1 και τις υπηρεσίες μας,

σας προσφέρουμε τώρα τη δυνατότητα αναβάθμισης του μηχανογραφικού σας συστήματος για να εκμεταλλευθείτε:

  • τις cloud υποδομές Microsoft Windows Azure  
  • τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα έκδοση Soft1 Open Enterprise Edition για λειτουργία Soft1 web & mobile εφαρμογών.

Αναβαθμίστε σήμερα την εγκατάσταση σας για λειτουργία στο cloud με την προσθήκη του Soft1 Cloud Module, εκμεταλλευθείτε τις μοναδικές δυνατότητες που σας προσφέρονται και κερδίστε:

 

Έκπτωση 40% για πάντα

                      ♦ Στην αξία της ετήσιας σύμβασης Νέων Εκδόσεων και

                      ♦ Στην αξία του Soft1 Cloud Module

Η προσφορά ισχύει για όσο διάστημα παραμείνει η εγκατάσταση σε υποδομές Cloud.

 

Αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία αναβάθμισης της εγκατάστασης σας και επωφεληθείτε άμεσα από τη μείωση κόστους για τη λειτουργία της μηχανογράφησης σας και την αύξηση παραγωγικότητας με ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησής σας από παντού.

H προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2013.

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top